top of page

0202

DE LO VISCERAL, SU CONDICIÓN Y SU EXCULPACIÓN

DE LO VISCERAL, SU CONDICIÓN Y SU EXCULPACIÓN

Thematic menu

Reasoned catalog

Timeline of the Work

Search criteria

Click on the image to view the entire work

Technical specifications of the work

Catálog No:

0202

Elements:

Panel único

Year:

2016

Measures:

90 X 105 cm

Serie:

Ciencia y Cosmos

Technique:

Digital - Simbiosismo

Cod. Serie:

CC-P0031

Revealed:

Sin revelar

Position:

0031

Medium:

Sin definir

Created:

20/06/2016

Surrealismo

Artistic style:

C/S:

Disponible

Estimated value:

2.535 €

Rights:

® VEGAP

Property:

Col. privada del artista

Observations:

S/O

Location:

Madrid - Alcorcón

Photogenesis:

VM14294

Sketches:

BCT 0202-01
BCT 0202-02 BCT 0202-03

Exhibitions

2017. España. Exposición Individual Galería “Al Paso (Plantas 1 y 2)” “Centro Municipal de las Artes
Buero Vallejo”. Ayuntamiento de Alcorcón. Madrid.

Bibliography

Año 2016 - Arte Simbiótico “Catálogo 2012-2016” - Alcorcón - Madrid - España
Año 2017 - Chicote CFC “Catálogo 2015-2017” - Alcorcón - Madrid - España
Año 2019 - “Realismo y Surrealismo en el Simbiosismo” - Alcorcón – Madrid - España
Año 2021 - “Chicote” Catálogo Razonado 2012- 2020- Alcorcón - Madrid - España
Año 2021 - Fotopinturas / Photopaintings - Alcorcón - Madrid – España

Do not forget to refer to the number or title of the Work

bottom of page